Posted on Leave a comment

Как да използвате нашите специални промоционални кодове

Ако сте регистрирани за нашия онлайн бюлетин, вероятно понякога получавате специалните промоционални кодове за отстъпка, с които се стараем да радваме клиентите си (ако пък не получавате нюзлетъра ни, но искате да се възползвате от промоциите ни, регистрирайте се ТУК – автоматично ще получите код за 5% отстъпка). Вижте как да използвате Вашия промоционален код:

Това е страницата с Вашата виртуална количка, в която сте поставили желания продукт. Под него ще видите поле за прилагане на промо код.

cart

 

Въведете Вашия промоционален код в посоченото поле и натиснете бутона „Прилагане на промо код“.

cart2

 

Voila! Вашият промо код вече е приложен и можете да видите отстъпката, която Ви носи и крайната цена на Вашата поръчка. Ако сте доволни от избраните продукти, можете да преминете към финалната стъпка на поръчката, като изберете „Продължаване с поръчката“.

cart3

 

На следващата страница, където попълвате Вашите данни за доставка и финализирате поръчката си, отново можете да Видите намалението от приложения промо код.

cart4

 

В случай, че сте стигнали до финалната страница на поръчката и сте пропуснали да въведете своя код, няма проблем – в синьо каре най-отгоре ние Ви подсещаме. Кликнете върху него и отдолу отново ще се появи поле, в което можете да въведете Вашия код. След като сте попълнили Вашите данни за доставка, остава единствено да натиснете бутона „Поръчка“ и да очаквате наш сътрудник да се свърже с Вас, за да уточните деня за доставка.

cart5

 

Ако сте спазили всички стъпки до тук и въпреки това не успявате да приложите Вашия код, няма проблем. Напишете в „Бележки към поръчката“ кода – ние ще го приложим вместо Вас. Ако пък вече сте направили поръчката, но се притеснявате, че отстъпката Ви не е регистрирана, пишете ни на info@tezzor.com или ни се обадете на тел. 0878 175 455 и ние ще я калкулираме.

 


Споделете
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *