Контакти

Контакти

В случай, че имате въпрос или искате да ни споделите впечатленията си от нашите продукти или от сайта ни, пишете ни на е-мейл адрес info@tezzor.com

Потърсете ни на тел. 087 817 5455

Свържете с нас във Фейсбук

Tezzor.com e интернет магазин за сребърна бижутерия с естествени камъни и минерали и нашите бижута могат за бъдат закупени единствено онлайн. Ние знаем, че онлайн пазаруването има както плюсове, така и минуси, затова винаги сме насреща в случай, че имате нужда от допълнителна информация или консултация относно даден продукт. Също така, при желание на клиента продуктите могат да бъдат изпратени с опция за преглед, което Ви дава възможност да видите бижуто, преди да решите дали да го приемете и заплатите на куриера. Ако бихте желали да отворите бижуто в присъствието на куриера, моля отбележете това при завършване на поръчката или информирайте наш сътрудник.

Научете повече за начините и сроковете за доставка и връщане на продукти в раздел Плащане и доставка и Общи условия.


 

Ако за първи път поръчвате от TEZZOR.COM и процесът на поръчка, доставка и връщане на продукт Ви притеснява или затруднява, не се колебайте да се свържете с нас на имейл адрес info@tezzor.com или на телефонен номер 087 817 5455. Нашите сътрудници ще отговорят на всеки Ваш въпрос в най-кратък срок, за да направят пазаруването възможно най-лесно и приятно.

 
Административният ни адрес за кореспонденция е посочен в секция Общи условия.