Доставка и връщане

Плащане, доставка и връщане на продукт

  • Доставка с фирма Спиди в рамките на 4 работни дни
  • Плащане с наложен платеж или банков превод
  • Гарантирана възможност за връщане на продукта в срок от 14 дни.
  • Цената на доставка до офис на Спиди е 5.50 лв., а до Вашия адрес – 7.50 лв.

След като сте направили своята онлайн поръчка на Tezzor.com, ще получите автоматичен и-мейл, че поръчката е получена. Наш сътрудник ще се свърже с Вас само ако адресът за доставка не е ясен или ако има друг въпрос относно Вашата поръчка.

Продуктът ще бъде изпратен до посочения от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди в рамките на 4 работни дни.

Ако желаете спешна доставка, моля, свържете се с нас допълнително, за да се постараем да Ви съдействаме.

В случай, че бихте искали да получите пратката с опция за преглед, моля, посочете това желание в полето за коментари към поръчката.

Плащането се осъществява чрез наложен платеж при получаване на поръчката или чрез банков превод. Куриерските разходи не са включени в цената на продуктите. Цената на доставка до офис на Спиди е 5.50 лв., а до Вашия адрес – 7.50 лв.

Поръчки над 180 лв. се доставят безплатно.

Ако желаете да върнете получения продукт, можете да направите това в срок от 14 дни. Не е необходимо да ни предоставяте причина за връщането (въпреки че Вашите отзиви и обратна връзка са много ценни за нас),  само ни информирайте за намерението си на имейл адрес info@tezzor.com. Връщането се осъществява с куриерска фирма Спиди до автомат на куриера номер 9028, гр. София. Не забравяйте да ни дадете и данните на Ваша банкова сметка, по която да осъществим възстановяването на сумата.

Ще обработим продукта възможно най-бързо след получаването му,  стига той да няма следи от употреба и да бъде запазен неговия търговски вид, цялостта му и тази на опаковката (това не означава, че няма да можете да разопаковате продукта, само Ви молим да не унищожавате кутийката, в която той ще пристигне при Вас). В рамките на максимум 14 работни дни след обработката на продукта в нашия офис, ние ще възстановим платената за него сума по банков път, като ще се постараем този срок да бъде възможно най-кратък.

За съжаление транспортните разходи при връщане на продукт се поемат от клиента, освен в случай, че полученото бижу не отговаря на това от Вашата поръчка. В случай на пратка, върната за наша сметка, тя ще бъде приета, но ще се наложи да удържим разходите за доставката от възстановената сума за продукта.

В случай, че живеете извън България, но имате интерес към нашите продукти, моля, свържете с нас на email адрес info@tezzor.com и ще се постараем да Ви съдействаме.

Ако за първи път поръчвате от TEZZOR.COM и процесът на поръчка, доставка и връщане на продукт Ви притеснява или затруднява, не се колебайте да се свържете с нас на имейл адрес info@tezzor.com или на телефонен номер 0878 175 455. Нашите сътрудници ще отговорят на всеки Ваш въпрос в най-кратък срок, за да направят пазаруването възможно най-лесно и приятно.