Едър сребърен комплект с лунен камък
Едър сребърен комплект с лунен камъкЕдър сребърен комплект с лунен камъкЕдър сребърен комплект с лунен камъкЕдър сребърен комплект с лунен камъкЕдър сребърен комплект с лунен камъкВашето бижу ще пристигне в елегантна опаковка TEZZOR и със сертификат за качество.

Едър сребърен комплект с лунен камък

218.00 лв.

За съжаление този продукт вече не е наличен.

Категория: Етикети: , Размери: Медальон - 5.4 см. х 2.5 см., обеци - 4.5 см. х 1.8 см. Цвят: Бял Обработка: Кабошон Тегло: 17.5 гр. Материал: Сребро 925 ID: 248PVM11, 248EVM49

Описание на продукта:

Изящният лунен камък е носител на женското начало. За него се твърди, че засилва връзката с майката Земя, носи душевен мир и яснота на мисълта. Действието му е подвластно на фазите на луната и е най-силно по време на пълнолуние и новолуние. Има успокояваща и хармонизираща енергия, помага да се осмисли и осъзнае пътят към удовлетворението и щастието. Смята се, че може да сближи двама влюбени след кавга, както и да донесе нова обич след раздяла.

Подбран като подарък, лунният камък символизира дълбока и искрена любов. Това е един от камъните на месец юни и е подходящ талисман за родените под знака на Рак, Стрелец, Близнаци, Везна и Скорпион.

Научете повече за лунния камък ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr