Изчистен сребърен пръстен с рутилов кварц (Косите на Венера)
Изчистен сребърен пръстен с рутилов кварц (Косите на Венера)Вашето бижу ще пристигне в елегантна опаковка TEZZOR и със сертификат за качество.

Изчистен сребърен пръстен с рутилов кварц (Косите на Венера)

89.00 лв.

Категория: Етикет: Размери: 53 Цвят: Жълт, Прозрачен Обработка: Кабошон Тегло: 7.8 гр. Материал: Сребро 925 Лице: 2.5 см. х 1.6 см. ID: 2213RVM223

Описание на продукта:

Носен като амулет, рутиловият кварц премахва чувството на тъга и страх, дава воля за живот, развитие и промяна. Вдъхва чувство на сигурност, спокойствие и увереност. Смята се, че помага на притежателя си да преживее раздяла или несподелена любов и привлича в живота му обич, грижа и нежност. Този камък засилва чувствата между двама влюбени и носи хармония в семейните отношения.

За рутиловия кварц се твърди, че забавя процеса на стареене, ревитализира тялото и е мощен лечител. Камъкът стимулира обмяната на веществата и регенерирането на тъканите и подобрява отбранителните сили на организма.

Представителите на повечето зодии могат да усетят благотворното влияние на този камък, но родените под знака на Телец и Близнаци са най-чувствителни към енергийната му сила. Рутиловият кварц е подходящ подарък и за дама, обект на любовни чувства, тъй като символизира нежност, обич и отдадност.

Прочетете повече за рутиловия кварц ТУК.

 


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr