Изчистен сребърен пръстен с лабрадорит
Изчистен сребърен пръстен с лабрадоритНашите бижута пристигат при Вас в елегантна опаковка и със сертификат за качеството на среброто.

Изчистен сребърен пръстен с лабрадорит

91.00 лв.

Категория: Етикет: Размери: 55 Цвят: Многоцветно, Зелен, Син Обработка: Кабошон Тегло: 7.4 гр. Материал: Сребро 925 Лице: 2 см. х 1.4 см. ID: 2210RVM110

Описание на продукта:

Макар лабрадоритът да става популярен в Европа едва през 18-19 век, сред племената, населяващи северните земи, той е бил почитан от незапомнени времена. Откритите древни артефакти говорят, че се е използвал от лечители и шамани, като същевременно е бил важна част от погребалните ритуали на местните култури. Лабрадоритът е бил възприеман като камък с голяма магическа мощ, който е позволявал на притежателя си по-близка връзка с божественото, вдъхвал му е свръхестествени знания и умения, недостъпни за останалите.

Той помага на този, който го носи да се предпази от заблуда и лъжи. Развива интуицията, мисълта и въображението. Помага на човека да бъде най-добрата версия на себе си, да се възползва от силите и талантите си и да контролира недостатъците си.

Лабрадоритът е прекрасен талисман за родените под знака на Скорпион, Рак, Стрелец и Лъв.

Прочетете повече за прелестния лабрадорит ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr