Пръстен с кабошон рутилов кварц (Косите на Венера) в сребърен обков
Пръстен с кабошон рутилов кварц (Косите на Венера) в сребърен обковВашето бижу пристига в елегантна опаковка със сертификат за качество.

Пръстен с кабошон рутилов кварц (Косите на Венера) в сребърен обков

78.00 лв.

Изчисти избора
Категория: Етикет: Размери: 53, 59 Цвят: Жълт, Прозрачен Обработка: Кабошон Тегло: 4.1 гр. Материал: Сребро 925 Лице: Височина на халката - 1.2 см.; диаметър на камъка - 0.9 см. ID: 2314RVM29A/B

Описание на продукта:

Носен като амулет, рутиловият кварц премахва чувството на тъга и страх, дава воля за живот, развитие и промяна. Вдъхва чувство на сигурност, спокойствие и увереност. Смята се, че помага на притежателя си да преживее раздяла или несподелена любов и привлича в живота му обич, грижа и нежност. Този камък засилва чувствата между двама влюбени и носи хармония в семейните отношения.

За рутиловия кварц се твърди, че забавя процеса на стареене, ревитализира тялото и е мощен лечител. Камъкът стимулира обмяната на веществата и регенерирането на тъканите и подобрява отбранителните сили на организма.

Представителите на повечето зодии могат да усетят благотворното влияние на този камък, но родените под знака на Телец и Близнаци са най-чувствителни към енергийната му сила. Бижутата с рутилов кварц са подходящ подарък и за дама, обект на любовни чувства, тъй като символизират нежност, обич и отдадност.

Прочетете повече за рутиловия кварц ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr