Пръстен с фасетиран рутилов кварц в сребърен обков
Пръстен с фасетиран рутилов кварц в сребърен обковВашето бижу пристига в елегантна опаковка със сертификат за качество.

Пръстен с фасетиран рутилов кварц в сребърен обков

103.00 лв.

Изчисти избора
Категория: Етикет: Размери: 55, 59, 63 Цвят: Жълт, Прозрачен Обработка: Фасетиран Тегло: 6.7 гр. Материал: Сребро 925 Лице: 2.3 см. х 2.3 см. ID: 2314RVM85L/M/N

Описание на продукта:

Носен като амулет, рутиловият кварц премахва чувството на тъга и страх, дава воля за живот, развитие и промяна. Вдъхва чувство на сигурност, спокойствие и увереност. Смята се, че помага на притежателя си да преживее раздяла или несподелена любов и привлича в живота му обич, грижа и нежност. Този камък засилва чувствата между двама влюбени и носи хармония в семейните отношения.

За рутиловия кварц се твърди, че забавя процеса на стареене, ревитализира тялото и е мощен лечител. Камъкът стимулира обмяната на веществата и регенерирането на тъканите и подобрява отбранителните сили на организма.

Представителите на повечето зодии могат да усетят благотворното влияние на този камък, но родените под знака на Телец и Близнаци са най-чувствителни към енергийната му сила. Бижутата с рутилов кварц са подходящ подарък и за дама, обект на любовни чувства, тъй като символизират нежност, обич и отдаденост.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr