КОЛЕДНО НАМАЛЕНИЕ!
Нежен сребърен комплект висулка и обеци с перла
Нежен сребърен комплект висулка и обеци с перлаНежен сребърен комплект висулка и обеци с перлаНежен сребърен комплект висулка и обеци с перлаНежен сребърен комплект висулка и обеци с перлаНашите бижута пристигат при Вас в елегантна опаковка и със сертификат за качеството на среброто.

Нежен сребърен комплект висулка и обеци с перла

76.00 лв. 65.00 лв.

Категория: Етикет: Размери: Висулка - 3.9 см. х 1 см.; обеци - 0.8 см. х 0.8 см. Цвят: Бял Тегло: 4.7 гр. Материал: Сребро 925 ID: 2411EVM143, 2411PVM145

Описание на продукта:

Въпреки че перлата всъщност не е камък, в продължение на векове тя е считана за една от най-големите скъпоценности, наравно с диаманта, рубина, сапфира и изумруда. Това е така, защото дивите перли, достатъчно големи, симетрични и добре оформени, за да се ползват като накит, са изключително редки, а търсенето им – трудно. Затова в днешно време над 99% от перлите, използвани в бижутерията, са култивирани перли. Формирането на перлата, дори и в контролирана среда, може да отнеме години, затова перлата остава ценно и търсено украшение.

Перлите и перленият прах от векове се използват и за лечение. В Китай стрити перли се поставят в козметика за лице за чиста и сияйна кожа. Разтворен във вода, перленият прах помага на храносмилането, засилва метаболизма и подпомага регенерацията на тъканите. Литотерапевтите препоръчват перлите при заболявания на белите дробове и дихателните пътища като астма и хроничен бронхит. Полезни са също при проблеми с бъбреците и за регулиране на киселинността в организма. Тъй като перлата се свързва с луната се смята, че е енергията й е особено благотворна за дамите като подпомага хормоналния баланс, лесно зачеване, безпроблемна бременност и раждане.

Перлените бижута са прекрасен подарък за булка и се даряват също за 3-тата, 12-тата и 30-тата годишнина от сватбата. Това е камъкът на месец юни, а бижутата с перли са особено подходящи за представителите на зодия Близнаци и Рак. За перлените накити трябва да се знае, че за да се запази красотата на бисерите, те трябва да се носят често, да имат досег с кожата, а при съхранение да имат достъп до кислород.

Научете повече за перлите ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr