Сребърен медальон с розов кварц и гранат
Сребърен медальон с розов кварц и гранатВашето бижу ще пристигне в елегантна опаковка TEZZOR и със сертификат за качество.

Сребърен медальон с розов кварц и гранат

114.00 лв.

Категория: Етикети: , Размери: 5.2 см. х 2.3 см. Цвят: Червен, Розов Обработка: Кабошон, Фасетиран Тегло: 14 гр. Материал: Сребро 925 Цената и грамажът се отнасят единствено за сребърния медальон. Верижката на снимката не е включена в цената и е единствено с цел по-ясно представяне на продукта. ID: 2210PVM191

Описание на продукта:

Розовият кварц е една по-редките разновидности на макрокристалния кварц (към който спадат още аметист, цитрин, опушен кварц, планински кристал, рутилов и тумалинов кварц, и др.). Както името говори, неговата разцветка варира от много бледо розово до по-тъмни розово-оранжеви тонове.

От векове розовият кварц е известен като камък на любовта. Енергията му вдъхновява нежност и отдаденост, търпение и доброта, честност и прошка, обич към себе си, към живота и към света. Това е камък на най-красивите емоции, познати на сърцето – съпричастност, състрадателност, грижа, благодарност и удовлетвореност.

Розовият кварц е прекрасен подарък за любим човек. Също така е и традиционен дар за втората и петата годишнина от брака.

Зодиите, най-чувствителни към нежната енергия на този камък са козирог, телец, везни, рак и скорпион.

 

Научете повече за розовия кварц ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr