Сребърен медальон с рутилов кварц (Косите на Венера) и фасетирани цитрини
Сребърен медальон с рутилов кварц (Косите на Венера) и фасетирани цитриниВашето бижу ще пристигне в елегантна опаковка TEZZOR и със сертификат за качество.

Сребърен медальон с рутилов кварц (Косите на Венера) и фасетирани цитрини

94.00 лв.

За съжаление този продукт вече не е наличен.

Категория: Етикети: , , Размери: 3 см. х 1.7 см. Цвят: Жълт Обработка: Кабошон, Фасетиран Тегло: 4.4 гр. Материал: Сребро 925 Цената и грамажът се отнасят единствено за сребърния медальон. Верижката на снимката не е включена в цената и е единствено с цел по-ясно представяне на продукта. ID: 2213PVM193

Описание на продукта:

Носен като амулет, рутиловият кварц премахва чувството на тъга и страх, дава воля за живот, развитие и промяна. Вдъхва чувство на сигурност, спокойствие и увереност. Смята се, че помага на притежателя си да преживее раздяла или несподелена любов и привлича в живота му обич, грижа и нежност. Този камък засилва чувствата между двама влюбени и носи хармония в семейните отношения.

За рутиловия кварц се твърди, че забавя процеса на стареене, ревитализира тялото и е мощен лечител. Камъкът стимулира обмяната на веществата и регенерирането на тъканите и подобрява отбранителните сили на организма.

Представителите на повечето зодии могат да усетят благотворното влияние на този камък, но родените под знака на Телец и Близнаци са най-чувствителни към енергийната му сила. Рутиловият кварц е подходящ подарък и за дама, обект на любовни чувства, тъй като символизира нежност, обич и отдадност.

Прочетете повече за рутиловия кварц ТУК.

 


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr