Сребърен медальон с едър серафинит
Сребърен медальон с едър серафинитВашето бижу ще пристигне в елегантна опаковка TEZZOR и със сертификат за качество.

Сребърен медальон с едър серафинит

153.00 лв.

Категория: Етикет: Размери: 4 см. х 4.5 см. Цвят: Зелен Обработка: Кабошон Тегло: 14.2 гр. Материал: Сребро 925 Цената и грамажът се отнасят единствено за сребърния медальон. Верижката на снимката не е включена в цената и е единствено с цел по-ясно представяне на продукта. ID: 2213PVM149

Описание на продукта:

Името на този сравнително рядък полускъпоценен камък идва от думата “серафим” – библейското название на ангелите с 6 крила, които стоят около Божия престол. На серафинита е дадено това божествено име, тъй като сребристите нишки и играта на светлина по повърхността му напомнят на ангелски криле.

Но името е свързано не само с външния му вид, но и с мистичните свойства, които му се приписват. Серафинитът свързва човека с божественото, отваря душата му за любов и благоденствие. Мощен лечител, камъкът подпомага регенерирането на клетките в организма, пречистването на органите и на кръвта и засилва имунната система.

Бижутата със серафинит са прекрасен подарък за близък човек, който се стреми към мир и хармония в живота си. Особено силно е влиянието на камъка над родените под знака на Телец и Стрелец.

Прочете повече за серафинита ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr