Сребърен медальон с кабошон пренит
Сребърен медальон с кабошон пренитНашите бижута пристигат при Вас в елегантна опаковка и със сертификат за качеството на среброто.

Сребърен медальон с кабошон пренит

82.00 лв.

Категория: Етикет: Размери: 3.9 см. х 1.8 см. Цвят: Зелен Обработка: Кабошон Тегло: 9 гр. Материал: Сребро 925 Цената и грамажът се отнасят единствено за сребърния медальон. Верижката на снимката не е включена в цената и е единствено с цел по-ясно представяне на продукта. ID: 2213PVM123

Описание на продукта:

Макар широкият свят официално да се запознава с пренита едва през 18 век, този камък е бил използван от местното население в Южна Африка в продължение на столетия. Пренитът е бил традиционен камък на племенните шамани, които са вярвали, че той им позволява да осъществяват връзка със своите божества и им помага да достигнат до знания и видения, недостъпни за останалите.

Днес се смята, че пренитът разкрива подтиснати спомени и помага на съзнанието да се пребори и прочисти от тях. Дава дълбоко разбиране и осъзнаване на собствената личност и околния свят. Засилва интуицията и помага при вземане на решения.

Това е подходящ амулет за повечето зодии, но най-силна енергийна връзка с него могат да усетят представителите на зодия Везни, Скорпион и Телец.

Научете повече за пренита ТУК.

 


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr