Сребърен медальон с пренит и перидот
Сребърен медальон с пренит и перидотВашето бижу ще пристигне в елегантна опаковка TEZZOR и със сертификат за качество.

Сребърен медальон с пренит и перидот

83.00 лв.

За съжаление този продукт вече не е наличен.

Категория: Етикети: , Размери: 4.6 см. х 1.4 см. Цвят: Зелен Обработка: Кабошон, Фасетиран Тегло: 5.2 гр Материал: Сребро 925 Цената и грамажът се отнасят единствено за сребърния медальон. Верижката на снимката не е включена в цената и е единствено с цел по-ясно представяне на продукта. ID: 239PVM53

Описание на продукта:

Макар широкият свят официално да се запознава с пренита едва през 18 век, този камък е бил използван от местното население в Южна Африка в продължение на столетия. Пренитът е бил традиционен камък на племенните шамани, които са вярвали, че той им позволява да осъществяват връзка със своите божества и им помага да достигнат до знания и видения, недостъпни за останалите.

Днес се смята, че пренитът разкрива подтиснати спомени и помага на съзнанието да се пребори и прочисти от тях. Дава дълбоко разбиране и осъзнаване на собствената личност и околния свят. Засилва интуицията и помага при вземане на решения.

Това е подходящ амулет за повечето зодии, но най-силна енергийна връзка с него могат да усетят представителите на зодия Везни, Скорпион и Телец.

Научете повече за пренита ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr