Сребърен пръстен с едър фасетиран лабрадорит
Сребърен пръстен с едър фасетиран лабрадоритСребърен пръстен с едър фасетиран лабрадоритВашето бижу пристига в елегантна опаковка със сертификат за качество.

Сребърен пръстен с едър фасетиран лабрадорит

101.00 лв.

Категория: Етикет: Размери: 63 Цвят: Многоцветно, Зелен Обработка: Кабошон Тегло: 7.1 гр. Материал: Сребро 925 Лице: 2 см. х 2 см.; Диаметър на камъка - 1.3 см. ID: 2314RVM93T

Описание на продукта:

Макар лабрадоритът да става популярен в Европа едва през 18-19 век, сред племената, населяващи северните земи, той е бил почитан от незапомнени времена. Откритите древни артефакти говорят, че се е използвал от лечители и шамани, като същевременно е бил важна част от погребалните ритуали на местните култури. Лабрадоритът е бил възприеман като камък с голяма магическа мощ, който е позволявал на притежателя си по-близка връзка с божественото, вдъхвал му е свръхестествени знания и умения, недостъпни за останалите.

Той помага на този, който го носи да се предпази от заблуда и лъжи. Развива интуицията, мисълта и въображението. Помага на човека да бъде най-добрата версия на себе си, да се възползва от силите и талантите си и да контролира недостатъците си.

Бижутата с лабрадорит са прекрасен талисман за родените под знака на Скорпион, Рак, Стрелец и Лъв.

Прочетете повече за прелестния лабрадорит ТУК.

 


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr