Сребърен пръстен с кабошон лунен камък в орнаментиран обков
Сребърен пръстен с кабошон лунен камък в орнаментиран обковСребърен пръстен с лунен камъкНашите бижута пристигат при Вас в елегантна опаковка и със сертификат за качеството на среброто.

Сребърен пръстен с кабошон лунен камък в орнаментиран обков

122.00 лв.

Изчисти избора
Категория: Етикет: Размери: 58 Цвят: Бял Обработка: Кабошон Тегло: 7.2 гр. Материал: Сребро 925 Лице: височина - 1.8 см.; диаметър на камъка - 1 см. ID: 2312RVM143

Описание на продукта:

Изящният лунен камък е носител на женското начало. За него се твърди, че засилва връзката с майката Земя, носи душевен мир и яснота на мисълта. Действието му е подвластно на фазите на луната и е най-силно по време на пълнолуние и новолуние. Има успокояваща и хармонизираща енергия, помага да се осмисли и осъзнае пътят към удовлетворението и щастието. Смята се, че може да сближи двама влюбени след кавга, както и да донесе нова обич след раздяла.

Подбран като подарък, лунният камък символизира дълбока и искрена любов. Това е един от камъните на месец юни, а бижутата с лунен камък подходящ талисман за родените под знака на Рак, Стрелец, Близнаци, Везна и Скорпион.

Научете повече за лунния камък ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr