КОЛЕДНО НАМАЛЕНИЕ!
Сребърен пръстен с капковиден кабошон пренит
Сребърен пръстен с капковиден кабошон пренитВашето бижу ще пристигне в елегантна опаковка TEZZOR и със сертификат за качество.

Сребърен пръстен с капковиден кабошон пренит

87.00 лв. 78.00 лв.

Категория: Етикет: Размери: 58 Цвят: Зелен Обработка: Кабошон Тегло: 7.9 гр. Материал: Сребро 925 Лице: 2.5 см. х 1.8 см. ID: 2213RVM132

Описание на продукта:

Макар широкият свят официално да се запознава с пренита едва през 18 век, този камък е бил използван от местното население в Южна Африка в продължение на столетия. Пренитът е бил традиционен камък на племенните шамани, които са вярвали, че той им позволява да осъществяват връзка със своите божества и им помага да достигнат до знания и видения, недостъпни за останалите.

Днес се смята, че пренитът разкрива подтиснати спомени и помага на съзнанието да се пребори и прочисти от тях. Дава дълбоко разбиране и осъзнаване на собствената личност и околния свят. Засилва интуицията и помага при вземане на решения.

Това е подходящ амулет за повечето зодии, но най-силна енергийна връзка с него могат да усетят представителите на зодия Везни, Скорпион и Телец.

Научете повече за пренита ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr