КОЛЕДНО НАМАЛЕНИЕ!
Сребърен пръстен с рутилов кварц (Косите на Венера)
Сребърен пръстен с рутилов кварц (Косите на Венера)Вашето бижу ще пристигне в елегантна опаковка TEZZOR и със сертификат за качество.

Сребърен пръстен с рутилов кварц (Косите на Венера)

72.00 лв. 64.00 лв.

Изчисти избора
Категория: Етикет: Размери: 54, 57 Цвят: Жълт, Прозрачен Обработка: Кабошон Тегло: 4 гр. Материал: Сребро 925 Лице: Размер на камъка - 1 см. х 0.7 см. ID: 2213RVM332/333

Описание на продукта:

Носен като амулет, рутиловият кварц премахва чувството на тъга и страх, дава воля за живот, развитие и промяна. Вдъхва чувство на сигурност, спокойствие и увереност. Смята се, че помага на притежателя си да преживее раздяла или несподелена любов и привлича в живота му обич, грижа и нежност. Този камък засилва чувствата между двама влюбени и носи хармония в семейните отношения.

За рутиловия кварц се твърди, че забавя процеса на стареене, ревитализира тялото и е мощен лечител. Камъкът стимулира обмяната на веществата и регенерирането на тъканите и подобрява отбранителните сили на организма.

Представителите на повечето зодии могат да усетят благотворното влияние на този камък, но родените под знака на Телец и Близнаци са най-чувствителни към енергийната му сила. Рутиловият кварц е подходящ подарък и за дама, обект на любовни чувства, тъй като символизира нежност, обич и отдадност.

Прочетете повече за рутиловия кварц ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr