КОЛЕДНО НАМАЛЕНИЕ!
Сребърен пръстен със син лабрадорит
Сребърен пръстен със син лабрадоритНашите бижута пристигат при Вас в елегантна опаковка и със сертификат за качеството на среброто.

Сребърен пръстен със син лабрадорит

89.00 лв. 78.00 лв.

Категория: Етикет: Размери: 56 Цвят: Многоцветно, Син Обработка: Кабошон Тегло: 5.4 гр. Материал: Сребро 925 Лице: 2.2 см. х 1.5 см.; размер на камъка - 1.4 см. х 1 см. ID: 2210RVM197

Описание на продукта:

Макар лабрадоритът да става популярен в Европа едва през 18-19 век, сред племената, населяващи северните земи, той е бил почитан от незапомнени времена. Откритите древни артефакти говорят, че се е използвал от лечители и шамани, като същевременно е бил важна част от погребалните ритуали на местните култури. Лабрадоритът е бил възприеман като камък с голяма магическа мощ, който е позволявал на притежателя си по-близка връзка с божественото, вдъхвал му е свръхестествени знания и умения, недостъпни за останалите.

Той помага на този, който го носи да се предпази от заблуда и лъжи. Развива интуицията, мисълта и въображението. Помага на човека да бъде най-добрата версия на себе си, да се възползва от силите и талантите си и да контролира недостатъците си.

Бижутата с лабрадорит са прекрасен талисман за родените под знака на Скорпион, Рак, Стрелец и Лъв.

Прочетете повече за прелестния лабрадорит ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr