Сребърен пръстен с бъмбълби яспис
Сребърен пръстен с бъмбълби ясписСребърен пръстен с бъмбълби ясписВашето бижу ще пристигне в елегантна опаковка TEZZOR и със сертификат за качество.

Сребърен пръстен с бъмбълби яспис

84.00 лв.

Категория: Етикети: , Размери: 57 Цвят: Многоцветно Обработка: Кабошон Тегло: 4.7 гр. Материал: Сребро 925 Лице: 1.4 см. х 1.4 см. ID: 225RVM63

Описание на продукта:

Ясписът е полиминерален кварцов агрегат, най-често комбинация от кварц и халцедон с примеси от желязо и манган. Заради разнообразния си състав и множество включвания, този камък съществува в стотици красиви цветови комбинации, рисунъци и шарки.

Един от най-старите познати полускъпоценни камъни, ясписът е бил високо ценен от почти всички древни цивилизации. Той обединява в себе си различни вибрации и енергии и съответно помага за достигането на синхрон – физически, психически и емоционален – възстановявайки енергийната цялост на организма. Този камък засилва общата отбранителна сила на тялото и подпомага функцията на всички органи като е особено полезен при стомашни проблеми и заболявания на женската репродуктивна система. Носи душевен мир, помага за преодоляването на подтискани емоции като страх, неспокойство и вина. Мощен пазител е.

Ясписът е подходящ амулет за повечето зодии. Най-ценен е обаче за родените под знака на Риби, Дева, Скорпион, Овен и Близнаци.

Прочетете повече за ясписа ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr