Сребърен пръстен с лунни камъни
Сребърен пръстен с лунни камъниСребърни бижута с черен оникс и лунен камък.Сребърни пръстени с естествени камъниНашите бижута пристигат при Вас в елегантна опаковка и със сертификат за качеството на среброто.

Сребърен пръстен с лунни камъни

В момента този продукт не е наличен.

Категория: Етикет: Размери: 56 Цвят: Бял Обработка: Кабошон, Фасетиран Тегло: 6.8 гр. Материал: Сребро 925 Лице: 2 см. х 2см., размер на големия камък - 1.4 см. х 1 см. ID: 2314RVM83A/B

Описание на продукта:

Изящният лунен камък е носител на женското начало. За него се твърди, че засилва връзката с майката Земя, носи душевен мир и яснота на мисълта. Действието му е подвластно на фазите на луната и е най-силно по време на пълнолуние и новолуние. Има успокояваща и хармонизираща енергия, помага да се осмисли и осъзнае пътят към удовлетворението и щастието. Смята се, че може да сближи двама влюбени след кавга, както и да донесе нова обич след раздяла.

Подбран като подарък, лунният камък символизира дълбока и искрена любов. Това е един от камъните на месец юни, а бижутата с лунен камък подходящ талисман за родените под знака на Рак, Стрелец, Близнаци, Везна и Скорпион.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr