Сребърен пръстен с фасетиран пренит
Сребърен пръстен с фасетиран пренитСребърен пръстен с фасетиран пренитВашето бижу пристига в елегантна опаковка със сертификат за качество.

Сребърен пръстен с фасетиран пренит

92.00 лв.

Изчисти избора
Категория: Етикет: Размери: 59, 62 Цвят: Зелен Обработка: Фасетиран Тегло: 6.5 гр. Материал: Сребро 925 Лице: 2.2 см. х 1.7 см. ID: 2314RVM18A/B

Описание на продукта:

Макар широкият свят официално да се запознава с пренита едва през 18 век, този камък е бил използван от местното население в Южна Африка в продължение на столетия. Пренитът е бил традиционен камък на племенните шамани, които са вярвали, че той им позволява да осъществяват връзка със своите божества и им помага да достигнат до знания и видения, недостъпни за останалите.

Днес се смята, че пренитът разкрива подтиснати спомени и помага на съзнанието да се пребори и прочисти от тях. Дава дълбоко разбиране и осъзнаване на собствената личност и околния свят. Засилва интуицията и помага при вземане на решения.

Това е подходящ амулет за повечето зодии, но най-силна енергийна връзка с него могат да усетят представителите на зодия Везни, Скорпион и Телец.

Научете повече за пренита ТУК.


Споделете
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr