Разтвор за почистване на сребро Hagerty Silver Clean

23.90 лв.

Почистващ разтвор за сребърни и посребрени бижута на швейцарската марка Hagerty. Основана през 1895 г., компанията има над 120 години опит в производството на продукти за почистване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни.

С почистващия разтвор за сребро „Silver Clean“ бързо и лесно ще върнете блясъка на сребърните или посребрени бижута. Потопете бижуто в разтвора за 10 сек., изплакнете с вода и подсушете с мека кърпа. Готово! Ако искате да почистите по-голям артикул или само част от бижуто, може да използвате гъбичка или памучен тампон.

Налични са само 1

Код: 2620LA1 Категория: Размери: 170 мл.

Описание

„Hagerty“ e водеща международна марка, специализирана в продукти за почистване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни. Почистващият разтвор „Silver Clean“ възобновява цвета и блясъка на посребрени продукти или продукти от сребро. Поставете бижуто в кошничката и потопете за 10 сек. в ратвора. След това изплакнете бижуто и подсушете с мека кърпа. Можете допълнително да полирате с кърпичка за сребро „Mini Jewel Cloth“, „Silver Cloth“ или „Jewel Cloth“. Ако искате да почистите бижу с нестандартна форма и размер или само част от бижу, може използвате тампонче, напоено с разтвора.

 


*Въпреки че условията ни за връщане в срок от 14 дена са в сила за този продукт, бихме искали да Ви обърнем внимание, че той може да бъде върнат само при условие, че е в ненарушена опаковка и няма следи от употреба.


Споделете
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.